woensdag 2 januari 2013

Met de Thalys naar Paris!

Vandaag was het zo ver... Om 8.58 uur vertrokken we vanuit Rotterdam naar Gare du Nord in Paris!
Dat was een heel avontuur voor ons!
Na lang wachten konden we metrokaartjes kopen in Parijs. Er werd gewaarschuwd voor zakkenrollers en echt je merkt het niet... In de metro mijn portemonnee leeg!
Gelukkig was mijn pasje blijven zitten. Een minder leuk begin van onze vakantie! Om ongeveer 14.15 uur waren we in onze hotelkamer, met 4 bedden en een klein keukentje. We hebben even wat boodschappen gehaald hier in de buurt en zijn toen in de richting van La tour Eiffel gelopen, natuurlijk langs de Seine!
De wachtrijen om de toren te beklimmen, waren enorm! Na een wandeling in het park hebben we een hapje gegeten, waarna we via de kerstmarkt weer teruggingen naar ons hotel.

3 opmerkingen:

  1. Wat een vervelend begin, zeg! Je moeder was gelijk naar huis gekomen, zegt ze...
    Hopelijk genieten jullie toch nog wel! Veel plezier verder!

    Groeten van pa, ma, Betty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve mensen, met enige jaloezie bekijk ik de beelden van Parijs. Geniet van jullie vakantie. Die gerolde portemonnee is balen. Aan de andere kant heb je weer een Parijzenaar blij gemaakt met je euro's ;-). Aardig dat hij/zij je pasjes liet zitten. Groeten van Jan, die zijn eerste dag op zijn nieuwe stek achter de rug heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad, wat jammer die diefstal! Toch geeft zo'n vervelende gebeurtenis (later) dat extra beetje spanning aan je herinneringen. (Ervaring :-) Verder vinden we het weer erg leuk om weer mee te reizen, tot morgen!
    T Corrie

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.