maandag 26 juli 2021

Leeuwarden

Vanmorgen werden we al vroeg ruw uit onze slaap gewekt door een alarmslaande rookmelder naast mijn (Betty's) slaapkamer. Hoewel meerdere huis-/kerkgenoten mij vals beschuldigden van stiekem roken, was daar uiteraard niets van waar en ging de melder ogenschijnlijk spontaan af. Enkele reisgenoten kwamen op het enorme lawaai af, de rest draaide zich rustig om in bed en kwamen in een enkel geval uren later pas weer boven water 😉. Gelukkig stopte het alarm na een paar minuten ook weer. 

Er werd in de zon naast de kerk ontbeten, voor enkelen ging het ontbijt naadloos in de lunch over. Arjen deed tussen de bedrijven door wat boodschappen in Damwoude en om 13.00 uur waren we bijna allemaal klaar voor vertrek. Lau bleef achter om zich aan de laatste loodjes van haar studie te wijden. De heren vertrokken naar de kartbaan in Leeuwarden, de dames gingen weer eens ouderwets shoppen, ook in Leeuwarden. Hoewel we niet perse iets nodig hadden, kwamen we toch allemaal met iets thuis.






Hoe hard heb jij gereden? Wat was je snelste rondetijd? Bekijk het snel in de uitslag van heat 24, waarin jij net hebt gereden. Zo kregen Samuel, Freek, Jan, Matthias en Arjen hun uitslag van de indoorkarting in Leeuwarden. Heat 21 won Freek en heat 24 Samuel.

In een racepak gehesen en met helm in de karts, 2 keer 12 minuten (voor Jan moest een stuk van de XXL helm gedemonteerd om op zijn hoofd te passen 😂) en tussendoor een colaatje.
Terug langs de luchtmachtbasis Leeuwarden gereden, maar er was geen vliegtuig te zien vanaf de spottersbult bij de baan en daarna binnendoor via Ferwerderadiel weer naar Rinsumageest gereden.






Om 17.00 uur werden we verwacht bij KB Food & Drinks in Dokkum waar er door sommigen geshared werd en door anderen niet. We aten in ieder geval heerlijk. En liepen daarna nog een klein rondje door het leuke stadje. Daar komen we vast later deze week nog terug!







Morgen staat een dagje Ameland op de planning!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.