dinsdag 7 augustus 2012

Land's End - St. Ives

Als je in Cornwall met vakantie bent, moet je Land's End natuurlijk gezien hebben! Een heleboel andere mensen dachten daar net zo over, dus was het erg druk.


Dit is de beroemde wegwijzer waarmee iedereen op de foto wil. Boven de datum (rechts) wordt je eigen woonplaats en het aantal mijlen daar naar toe ingevuld. De foto's worden door een professionele fotograaf gemaakt. Er was een behoorlijke wachtrij en niet iedereen uit ons gezelschap wilde op de foto, dus vandaar dat er niemand opstaat!


Helaas geen barking sharks vandaag...


Het Longships Lighthouse



Verder is het heel erg toeristisch (en eigenlijk helemaal niet zo leuk). Alles wordt met first en last aangeduid.


Vanmiddag zijn we naar St. Ives doorgereden, over een mooie weg langs de kust. Helaas was er geen verschil tussen bewolking en zee te zien, dus konden we niet van het uitzicht genieten.
In St. Ives was het gigantisch druk. In de smalle winkelstraatjes kreeg je het gewoon benauwd. Na een kop koffie gingen we maar weer gauw terug naar de auto.

Wat wel leuk was, was de haven van St. Ives.
Bij eb kun je gewoon in de haven lopen en zelfs er uit!




En deden we net of we een heel sportieve familie zijn....





Thuis werd er gerelaxt!


2 opmerkingen:

  1. Heey Betty

    Vind het steeds erg leuk om de foto's te bekijken, ben niet zo bekend met Engeland en het verbaasd me telkens weer hoe mooi het is. Helaas beetje jammer van het weer voor jullie.
    Maar wat ik wou vragen.. St. Michael's Mount lijkt wel heeeeel erg veel(exact eigenlijk)op de Mont St. Michel voor de kust bij Bretagne, (waren wij 2 jaar geleden). Weet jij of dat toeval is, kan -ondanks de naam- toch niet dezelfde zijn?(afstand te groot)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh sorry, te snel gereageerd, had de tekst beter moeten lezen, Het is een kopie.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.