zaterdag 11 augustus 2012

Thuis!

Om 8.00 uur zaten we aan het ontbijt in het hotel. Rond 8.45 uur vertrokken we naar Dover (ong. een half uur rijden), waar om 10.15 uur de veerboot naar Calais zou vertrekken.
Eerst moesten we langs de Franse douane. Daarna werden de beide Audi's er voor een drugscontrole  uitgepikt. Met een spiegel werd onder de auto gekeken en de motorkap moest open. Gelukkig vonden ze niets! Daarna konden we inchecken voor de boot.



Arjen en Tanja kwamen in lane 141 terecht en mochten vrijwel direct de boot op. Jan en ik stonden  in lane 140 en waren bijna als laatste aan de beurt.


 Gelukkig pasten we er nog net bij...


Op het achterdek hebben we nog wat plaatjes geschoten van de White Cliffs.



Op de boot hebben we de horloges weer aangepast aan de Central European Time (en waren we ineens een uur kwijt...)

Na 90 minuten varen waren we in Calais.


We spraken af om verder niet meer samen te rijden (wij stonden op deck 3 en de anderen op deck 5). Toevallig stopten we bij hetzelfde wegrestaurant en hebben we alsnog samen geluncht.

De reis verliep verder heel voorspoedig en om 15.45 uur was ik weer in Middelharnis.

Al met al was het een geweldig (Engels) avontuur. Ik heb ervan genoten, jullie hopelijk ook!!

1 opmerking:

  1. Heeey Betty!! Ja, ik heb op afstand met je mee genoten. Alleen al omdat ik tussen de regels door las hoe erg jij 't naar je zin had daar! Maar eh, toch fijn dat je (ook heelhuids) weer terug bent hoor! En één voordeel: het zal hier momenteel lekkerder weer zijn dan in Engeland. Dus probeer 't genieten nog even vol te houden. En vergeet niet dat je hier rechts rijdt he...!

    Groetjes,
    Hans

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.