donderdag 2 augustus 2012

Limpley Stoke

Vanochtend zaten we opnieuw rond 8.30 uur aan het ontbijtbuffet in het Waterloo Hotel.
Voor die tijd had Jan al een ochtendwandeling gemaakt langs St. Michael's Church, het oudste gebouw in Betws-y-Coed (Welshe uitspraak bɛtʊs ə ˈkɔɨd = prayerhouse in the woods).


Een uurtje later vertrokken we voor een rit van ruim 4 uur naar ons hotel in Limpley Stoke (iets ten zuiden van Bath). De reis verliep voorspoedig. Het weer was niet onaardig, deze keer buien afgewisseld met wat zon en een lekkere temperatuur. Rond 12.00 uur stopten we voor benzine en een lunch.
Rond 14.30 uur waren we bij ons hotel. Opnieuw een Best Western hotel, maar deze ziet er toch wel weer iets netter uit dan de vorige (en een klein beetje verwend zijn we toch wel...). Het inchecken ging vrij snel. De dame aan de balie vroeg wie er free wifi wilde. Dat wilden we natuurlijk allemaal. Van een lange lijst schreef ze 6 briefjes met een username en password over (voor ieder verschillend). Ouderwets hé?


De kamers zitten vlak bij elkaar, wel zo makkelijk! Rond 15.30 uur waren we allemaal gesetteld en waren we nog wel in de stemming voor een uitstapje naar Bradford-on-Avon, een leuk dorpje hier in de buurt.






Helaas regende het behoorlijk. Echt Engels weer dus.


Na een lekker hapje (en drankje!) zijn we weer in ons hotel aangekomen. Dat viel niet mee, de weg naar het hotel was overstroomd... Op goed geluk zijn we er doorheen gereden (het was behoorlijk diep).
Nu gaan we relaxen. Morgen hopen we Bath te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.