woensdag 31 juli 2019

31/7 Las Vegas

We werden vandaag pas na half tien wakker. Een teken dat we echt goed in het ritme zitten nu. Vandaag stond voor Freek, Arjen en mijzelf Wet 'n Wild op het programma. Lau had geen zin om een waterpark te bezoeken, dus bleef lekker in het hotel. Genoeg mogelijkheden voor vermaak.

Na ons zelfgeproduceerd ontbijtje op de kamer, vertrokken we naar het westen van de stad. W&W was ongeveer 20 minuten rijden.

  

We genoten van de eerste paar glijbanen die allemaal heftige namen als 'Royal Flush Extreme' en 'Canyon Cliffs' hadden. Tijdens de lunch begon het te rommelen in de lucht waardoor alle attracties gesloten werden totdat er een half uur geen ontladingen waren geweest in een cirkel van 10 mijl rondom het park. Helaas hield het onweer niet op en begon het ook nog te regenen en waren we genoodzaakt terug te gaan naar ons hotel.


Ondertussen had Lau in de kamer de was gedaan en stond ze, toen wij terugkwamen, klaar om naar de gym te gaan. Omdat we verder toch niets gepland hadden, ben ik gezellig meegegaan. Het was een opvallend kleine fitnessruimte voor hoe groot alles verder is in dit hotel. Waarschijnlijk komt men hier niet om workouts te doen.

We relaxten nog even op de kamer en spendeerden de avondmaaltijd bij de Greek Sneek: een (jawel) Grieks restaurant waar ze fijne gerechten serveerden.

 

Morgen staat een rit van ±430 km richting de Grand Canyon op de planning. Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.