vrijdag 31 juli 2015

Wandeling naar Krimml

Vanochtend was het weer wel prachtig en hadden we eindelijk zicht op alle bergen aan de overkant.
Onderstaande foto is gemaakt vanaf het balkon op de 1e verdieping van ons huis. Daar bevindt zich de woonkamer en keuken. Op de begane grond is een slaapkamer, de rest slaapt nog een verdieping lager.


Vanaf het vakantiehuisje (gelegen in Hochkrimml) is er een pad dat naar Krimml loopt. De wandeling zou volgens het bordje een uur duren. Arjen, Tanja en ik besloten deze wandeling te maken. Omdat het vakantiehuis 600 meter hoger ligt dan het dorpje, waren we dus vooral aan het afdalen.










En het bordje klopte: een uur later waren we in het dorp Krimml. Het leek ons niet zo'n goed idee om de weg terug ook te gaan lopen. Dus belden we taxi Jan, die ons vanaf het terras van een Gasthaus oppikte.


Tanja, Mat, Lau en Betty gingen vanmiddag winkelen in Mittersill en ook de nodige boodschappen inkopen.

Arjen, Freek en Jan vertrokken richting Zell am Ziller en gingen met de kabelbaan omhoog. En daarna nog in de rodelbaan.







1 opmerking:

  1. Gelukkig, dit weer is heel wat beter! En het uitzicht daarmee ook... En geloof me: de komende week blíjft 't mooi weer, want ik heb nu ook vakantie ;) Leuke bergfoto van je, Bets! Voor morgen weer veel genoegen hè!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.