vrijdag 9 augustus 2013

Vendredi - Tal ar Groas - Pointe de Dinan - Camaret-sur-Mer

Ook vanochtend maakten we weer onze gebruikelijke wandeling. Daarna ontbeten we, dronken we koffie en relaxten wat in en om het huis.

Tegen 12.00 uur waren we in Tal ar Groas waar Freek, Anne Laura en Arjen een bezoek brachten aan het Musee Mineraux et Fossiles. Ondertussen bezochten Tanja, Jan en ik een brocante winkeltje en een toeristenshop (wel een hele leuke!).



Daarna deden we boodschappen bij de Leclerc supermarkt, waar we nog wat lokale specialiteiten meenamen, nl. een gateau breton en een Kouign Amann.


En er werd natuurlijk gebruik gemaakt van het gratis wifi point in de supermarkt!


Aan het eind van de middag besloten we nog een bezoekje te brengen aan de braderie in Crozon.



Dit viel wel een beetje tegen. Een stuk of 5 winkeliers hadden een rek met kleding of schoenen buiten gezet en dat was het. De braderie in Middelharnis is enorm vergeleken bij deze... Omdat we zo snel uitgewinkeld waren, besloten we om nog maar eens een 'punt' te gaan bekijken.
Dit keer de Pointe de Dinan. Gisteren zagen we 'm al vanaf het water.




Deze punt wordt ook wel Chateau de Dinan genoemd, omdat het op een kasteel zou lijken.








Daarna reden we binnendoor naar Camaret-sur-Mer, waar de weg zo dicht langs het strand liep, dat het even leek alsof we er zo op zouden rijden.
  

In Camaret-sur-Mer hebben we lekker gegeten bij Coté Mer. En natuurlijk namen we toch weer een dessertje. Ze vroegen niet eens of we nog iets wilden, maar kregen gewoon de kaart in handen gedrukt. Dan kun je natuurlijk niet weigeren...



Ondertussen zijn de koffers gepakt en nemen we nog een laatste wijntje.



Morgen vertrekken we naar St. Jean-de-Monts. Het is nog niet helemaal duidelijk of er wifi is en er geblogd kan worden. Maar dat merken jullie vanzelf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.