zaterdag 17 augustus 2013

Samedi - Thuis!

De wekker liep vanochtend om 6.30 uur af. Daarna werd in vlot tempo ontbeten, de auto ingepakt en het huisje bezemschoon gemaakt. Om 8.00 uur zouden we inspectie krijgen, maar toen om 8.05 uur nog niemand verschenen was, zijn we zelf maar naar de receptie gereden en hebben we verteld niet langer te wachten. Geduld is niet onze sterkste kant ;-) En we hadden nog een behoorlijke reis (ruim 900 km.) voor de boeg.
Om 8.10 uur reden we uiteindelijk weg.



De routeplanners van Arjen en Jan wilden ons langs Parijs sturen. Omdat we dachten dat het daar behoorlijk druk zou zijn, zijn we via Amiens gereden.


Het eerste stuk verliep prima. Rond 10.15 uur dronken we een bakje koffie en om 12.30 uur stopten we in Rouen bij de Buffalo Grill, waar we vrij uitgebreid gegeten hebben.


Tegen 14.00 uur vertrokken we daar pas weer. In Rouen was er een omleidingsroute omdat er een brug afgesloten was. Dit leverde helaas een behoorlijk vertraging op, maar gaf wel gelegenheid om nog een paar fotootjes te schieten.



Eindelijk steken we de Seine over...


Rond 15.30 uur stopten we om te tanken. Er waren wat filemeldingen rond de aansluiting met de A1 vanuit Parijs, maar toen we er kwamen konden we gelukkig doorrijden. Ook op de tolpleinen was er niet veel oponthoud. Het geld weten ze wel goed uit je zak te kloppen, die Fransen...
Om ong. 17.30 uur stopten we in Nazareth (vlakbij Gent ;-) voor een broodje en namen we afscheid. Daarna scheurden we snel door naar Middelharnis en Dordrecht. Om 19.45 uur waren we allemaal weer veilig thuis!


En zo zaten we dan 's avonds te internetten bij de receptie...


Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.