zaterdag 28 juli 2012

Boottocht naar Balmaha (helaas niet de Bahama's!)

Vanochtend zijn we rustig aan begonnen, rond 9.30 uur zaten we aan het ontbijt. Een uurtje later vertrokken we met de auto naar Luss.







Daar zijn we aan boord gestapt van een rondvaartboot om een tocht te maken over Loch Lomond naar Balmaha.






En deze foto vond ik zelf wel erg mooi (in werkelijkheid was het nog mooier):


Toen we in Balmaha aan kwamen begon het heel erg hard te regenen (wat het helaas een groot deel van de dag bleef doen). We doken gauw de Oak Tree Inn in, net zoals heel veel andere mensen... 
Na een kop koffie met een scone met jam en cream zagen we het weer helemaal zitten!


We starten onze wandeling dan ook vol goede moed. Na een behoorlijke klim bleek dat onze conditie niet optimaal is (zacht uitgedrukt...). Het regenachtige weer zorgde voor gladde paadjes en maakte het ook niet zo eenvoudig.




Het uitzicht maakte een hoop goed!!








Rond 15.00 uur waren we weer bij de aanlegsteiger terug en moesten we tot 15.30 uur wachten voordat we weer opgepikt werden door de boot. Ondertussen kwam er nog een bruidspaar foto's maken op de pier, dus dat gaf de nodige afleiding. De fotograaf liet de bruid op blote voeten over de ijzeren, glibberige steiger lopen... Niet erg goed voorbereid volgens ons. En de bruidegom bekommerde zich alleen over het bruidsboeket.


En deze waarschuwing spreekt voor zich, denk ik...


Tot morgen!


1 opmerking:

  1. Mirjam Terhoeve30 juli 2012 om 13:19

    Hai Betty,

    Wat een mooie reis hebben jullie en wat een prachtige natuur daar. Ben best een beetje jaloers. (Alleen niet op al die boottochtjes, die jullie maken, dat snap je wel haha)

    groetjes weer en nog een fijne reis verder

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.