maandag 13 augustus 2018

Dag 15 - Staffin - Gairloch

Vandaag hadden we weer een wat langere reisdag voor de boeg. We zagen elkaar dan ook al om 8.00 uur aan de ontbijttafel.
Daarna werden de koffers weer ingepakt en vertrokken we iets na 9.00 uur.
Bestemming voor vandaag: Gairloch. We gaan nog een klein stukje NC 500 rijden.


Skye was nog in nevelen gehuld toen we het achterlieten. Langs de route diverse bekende plekken van onze reis 6 jaar geleden.

The Old Man of Storr stond al weer te wachten op een nieuwe stroom toeristen.



Onderweg weer mooie uitzichten en veel winkeltjes met zelfgemaakte producten. Altijd leuk om even te kijken.


We namen uiteraard niet de kortste route, maar kozen voor de Wester Ross Coastal Trail, een mooie route vlak langs de kust.
Aan het begin van de weg een bord met waarschuwing voor onervaren chauffeurs...


Helaas reden we de laaghangende wolken in, dus konden we niet de hele route van het uitzicht genieten...






Uiteraard stopten we diverse keren op plekken waar dat wel kon. In de buurt van Cuaig zag Tanja ineens iets in het water bewegen. We hoopten natuurlijk op een walvis of dolfijn, maar het bleek iets anders te zijn....


Een onderzeeër! Freek vroeg gelijk van welk land hij was, waarop Arjen zei dat hij hoopte dat de onderzeeër van Engeland was...















Aan het eind van de middag kwamen we aan in ons onderkomen voor de komende 2 nachten, een Victoriaans jachthuis. In stijl ingericht. De wifi heeft ook de snelheid uit die periode, dus het uploaden van foto's is een geduldkwestie.









2 opmerkingen:

  1. Oooh Betty..., nog voordat hier een, ongetwijfeld weer boeiend, verhaal bij te lezen is, wat sta jij daar op die foto geniaal charmant te zijn...!! Chapeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige tocht, en die onderzeeërs? Vast Russisch :-) De foto's zijn top! Ik ga naar 'morgen' fijne dag verder TC

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.