zondag 11 augustus 2019

11/8 Santa Clara - San Francisco

Vandaag begonnen we met een prima ontbijtbuffet in ons hotel, checkten uit en reden naar Christian Reformed Church Palo Alto, waar pastor Matthew Burns ons onderhield over Ruth en het begrip ‘Kindness’ n.a.v. Naomi op de akker van Boaz. Dit genootschap is opgericht door Nederlandse immigranten in 1857 en heeft z'n ‘hoofdkantoor’ volgens Wikipedia in Grand Rapids, Michigan. Na de dienst dronken we onder de luifel buiten koffie met meerdere mensen die Nederlandse wortels hadden en diversen nog aardig Nederlands spraken. 

 

Vervolgens hebben we geluncht bij Corner Bakery Cafe en zijn we doorgereden naar San Fransisco waar we met een uurtje waren en konden inchecken bij Marriot Union Square. We hebben een mooie kamer op de 22e verdieping met zicht op de stad.


We zijn nog naar de Golden Gate Bridge geweest en hebben geflaneerd langs de baai met heerlijk weertje.

 
 

Freek en ik hebben 's avonds op verzoek van F. een burger op de kamer genoten met NFL herhalingen. Mat en Lau hebben aten bij Urban Tavern, een gastrobar waar ze goeie pasta bolognese hadden. Lau at een black forest toetje en Mat strawberry sundae met knettersuiker en merengue.

 

Het stadszicht nodigde nog uit tot een paar fotootjes uit het raam. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.