vrijdag 16 augustus 2019

16/8 Ragged Point - Santa Barbara - LAX

Gisteren reden we van Ragged Point naar Santa Barbara.
De dag begon met uitzicht op zeemist vanuit de kamer en ontbijt. Via het laatste stukje Highway 1 en vervolgens 101 en de In-n-out kwamen we in Santa Barbara.

 

De In-n-out is een soort regionale Mac, maar dan beter, met een kleine menukaart en vers bereide friet en burgers. Nog altijd Freeks favoriet. Ook staan er op de verpakkingen subtiele verwijzingen naar bijbelteksten. Dat was een leuke bijkomstigheid.


In Santa Barbara hebben we volgens Mat keihard gechilled, ofwel niet veel gedaan en lekker aan het strand gezeten. Het ijskoude Pacific water weerhoudt van lang zwemmen maar de temperatuur aan het strand was heerlijk.


's Avonds hebben we gegeten bij Bouchon, een goed Frans geïnspireerd Californisch restaurant dat zich zelf Califrench noemt.
Dat klopte wel en was lekker als afscheidsdiner van de States. Althans, een hapje op LAX wachtend op boarding rekenen we dan maar niet mee, net als de KLM-hap aan boord.

 

Van de laatste dag geen speciale plannen en blog: ontbijt op 16 augustus in St. Barbara, spullen pakken, huurauto inleveren bij de Sixt in LA en vandaar met de shuttle naar check inn, bagage drop off, security etc. is het plan.
KL0604 verlaat volgens bijgestelde planning van de KLM vliegveld LAX om 1830 i.p.v. 1659 uur (te laat uit A'dam vertrokken) en landt volgens huidige planning 1335 in AMS. We zien u allen als het goed is weer in de lage landen. Betty bedankt voor de uploadservice als de WiFi tekort schoot. U bedankt voor het lezen. 

1 opmerking:

  1. Het was weer erg leuk om jullie trip mee te beleven. Een goede reis gewenst!!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.