vrijdag 2 augustus 2019

2/8 Grand Canyon - Bryce Canyon

We werden weer op tijd gewekt door onze iPhones, dit keer om op weg te gaan naar Bryce. Een flinke rit van meer dan 400 kilometer door een prachtig landschap. De dag begon met een ontbijtje bij de convenience store en onze grote vriend Starbuck z'n tentje. Freek is inmiddels een overtuigd bagel-liefhebber, zelfs zo dat hij liever het ronde broodje eet dan z'n eerste liefde: croissants. Lau genoot van freshly brewed coffee (ouderwetse filterkoffie); dit als alternatief voor dat wat de Amerikanen koffie noemen.






De route liep door het Grand Canyon National Park, wat ons af en toe een prachtig vergezicht bood. We stopten bij de Desert View Watchtower, een oude bakstenen uitkijktoren, om een laatste blik over de grote kloof te werpen. 






We reden door een afwisselend landschap: het ging van bos naar woestijn, van berg naar dal en van kloof naar vlakte. Zo kwamen we de tijd wel door. 










Na een voorspoedige reis van ongeveer vijf uur kwamen we aan in ons hotel voor de komende twee nachten. We childen wat en gingen er toen op uit voor het avondeten, naar een tentje dat ons was aangeraden door Google Maps. We aten steak en burger en na afloop was er nog plek voor een Oreo Icecream Sandwich uit het winkeltje in het hotel. Om de eerdergenoemde calorieën te verbranden, gingen Lau, Arjen en ikzelf nog even de strijd aan met ons eigen lichaam in de gym. We staan op het punt om te gaan slapen, want morgen is het weer vroeg dag: we gaan wandelen! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.