maandag 5 augustus 2019

5/8 Zion

We begonnen de dag met een voortreffelijk ontbijt in het restaurant van ons hotel. Lau at yoghurt met granola, Freek en ik hadden French toast en Arjen had ei met. Dit was een goede basis voor de wandeling die op de planning stond. Voordat we hieraan konden beginnen, moesten we eerst een stukje het park inrijden en daarna met een shuttlebus naar de trailhead. De route liep langs een rivier en ging over een mooi aangelegd pad. Naast de prachtige rotsen en kloven waar we langs liepen, waren er ook veel bloemen die floreerden door het water van de rivier. Ook was er een ongelooflijk grote hoeveelheid eekhoorns actief langs het pad. Dat had waarschijnlijk te maken met de aanwezigheid van toeristen. Do not feed the animals. 












Na onze lunch bij de Zion Mountain Lodge, werd er hard gechild in ons huisje en in de receptie (de enige plek met werkende wifi) en aansluitend genoten we van het diner op dezelfde plek als gisteren.

Vlak voor zonsondergang zijn Arjen en ik nog een stukje richting het park gereden, maar namen we nu vlak voor de ingang een andere afslag. Dit weggetje leidde ons steeds verder naar boven, totdat we uiteindelijk op een gravelroad terecht kwamen. Deze was goed aangelegd en bood ons een aantal mooie views over de omgeving. Na een tijdje kwamen we met behulp van Google Maps er achter dat deze weg niet doodliep, maar nog heel erg lang verder ging. We besloten om te draaien en terwijl we terugreden konden we nog lang de geel-oranje naweeën van de zonsondergang zien.








Morgen gaan we naar de heetste plek op aarde. Au revoir!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.