vrijdag 1 augustus 2014

Onderweg naar Holyhead

Om 4.00 uur vannacht kwamen we in Harwich aan. Om 5.30 uur werden we aan het ontbijt verwacht. Ondanks de korte nacht hebben we heerlijk gegeten. Daarna de spullen gepakt en even na half 7 reden we de boot af.


Gelukkig waren de mensen van de UK Border Control ook nog niet erg actief. Na controle van de paspoorten, mochten we gelukkig doorrijden! We moesten vandaag een flink stuk rijden naar Holyhead, in het puntje van Noord-Wales. De tocht ging voorspoedig. Natuurlijk maakten we nog een paar keer een stop. Een bakje koffie en wat eten gaan er altijd wel in.


Zo rond half 4 reden we het parkeerterrein van het hotel op, het Trearddur Bay Hotel in Trearddur Bay. Natuurlijk moesten we de omgeving verkennen. We hebben uitzicht op de baai, zoals de naam van het hotel natuurlijk al doet vermoeden ;-). Sommige leden van de familie hebben een zeer luxe kamer, anderen moeten het met een wat eenvoudiger onderkomen doen. Betty slaapt (hoera!) boven de feestzaal waar right now een bruiloft wordt gevierd...


Na het eten zijn we nog even naar een mooi uitkijkpunt in de buurt geweest: South Stack. Helemaal onderaan een rots ligt een klein eilandje met daarop een vuurtoren. Helaas konden we niet op het eilandje komen, het was na sluitingstijd!



Morgen om 10.30 uur nemen we de boot naar Dun Loaghaire in Ierland!

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.