vrijdag 29 juli 2016

Farsund Resort

Tanja en ik bedachten vanochtend om eens een keer geen broodjes in de kampwinkel te kopen, maar in de supermarkt langs de doorgaande weg richting Laget. Toen we tegen 8.30 uur bij de supermarkt kwamen, bleek die nog gesloten te zijn en pas om 9.00 uur open te gaan. Konden we dus alsnog de broodjes op het park kopen, maar we hadden wel gelijk een inspannende wandeling gehad ;-)



Na het ontbijt werden de laatste bezittingen bij elkaar gezocht en de auto's ingeladen.
Rond 10.00 uur vertrokken we uit Risør naar onze volgende bestemming: Farsund Resort in Farsund (Bjørnevag).
We schoten best lekker op dus toen we rond 11.30 uur in Kristiansand waren, stopten we daar voor een lunch. 


We parkeerden de auto's aan de Gravane en daar bleek toevallig ook een vestiging van PWC te zijn. De tweede die we op deze reis tegen kwamen.


Helaas regende het behoorlijk, dus gingen we bij de eerste de beste gelegenheid snel naar binnen en nuttigden we een lunch. Na het eten bleven de heren nog even rustig zitten, terwijl de dames de kans om te winkelen gauw waar namen.


Tussen de bouwwerkzaamheden door maakte ik nog even een foto van de Dom van Kristiansand, een van de grootste kerken van Noorwegen.


Daarna reden we weer verder over de doorgaande route richting Stavanger. Echt opschieten kun je hier niet. Een gemiddelde snelheid van 65 per uur is het echt wel max. De heftige buien deden er natuurlijk ook geen goed aan.
Rond 14.30 uur kwamen we aan in het Farsund Resort. We hebben mooie luxe huisjes, de Hakbijl family zelfs met fjordzicht!


Na het uitpakken, ontspannen e.d. werden er boodschappen gedaan in de supermarkt in Farsund, zodat we de komende twee dagen weer vooruit kunnen.
Rond 18.00 uur aten we een hapje in het restaurant op het park.



En zo ziet de omgeving er uit. Niet onaardig dus ;-)













Huis van de family Hakbijl, nummer 132:


Onderkomen van Jan en mij, nummer 115:



Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.