zaterdag 9 juli 2016

Las Vegas

Vannacht was het laat geworden bij aankomst op de vlucht van Washington via LA naar Las Vegas, dus eerst maar eens goed uitgeslapen tot een uur of 10.





Toen ontbeten in het buffetrestaurant, tussen de gokkasten en pokeropstellingen door laverend. 

Ons hotel 'New York, New York' bestaat uit aan elkaar gezette gebouwen uit New York die nagemaakt zijn. Van the Empire Statebuilding tot en met Chryslerbuilding en het Vrijheidsbeeld en dan een crazy rollercoaster er om heen gezet. Ons hotel is een van de hotels aan de strip van LV (LV boulevard) die allemaal een thema hebben. Van een sprookjeskasteel (excalibur) en een Egyptische pyramide als hotel, een compleet gouden glammer hotel tot en met Venetië met grachten en gondels door het hotel heen. Het kan hier allemaal niet gek en groot genoeg en elk hotel is ook een casino erbij met shows en whatever, die in de Saambinder niet helemaal positief gerecenseerd zouden worden, schat ik in.



Enfin, leuk om een keer te zien, maar anderhalve dag is genoeg en de ijdelheidskermis is het wel hoor. Met onze witte huur SUV zijn we na het ontbijt naar Wet 'n Wild gereden. Een compleet glijbanen-, buitenzwem- en wildwatergebeuren, met de meest fantastische glijbanen waar je op grote rubbere banden, een soort surfplankjes en dergelijke afkon. Ook het golfslagbad waar je lekker op kon dobberen beviel goed, net als een soort stroomversnellingsbaan. Je kijkt zo op de woestijn en omliggende kale roodbruine bergen hier, want het is aan de rand van de stad gebouwd.












Nu weer terug naar ons hotel, effe relaxen en misschien vanavond nog even op de Strip kijken. Morgen gaan we op weg naar het volgende hotel bij de Grand Canyon!



P.s. onze bagage (koffers) die het tempo van de overstap en vluchtwissel niet helemaal bijhielden zijn vandaag netjes in het hotel afgeleverd. Ik had al in het achterhoofd dat dat met zo'n overstapvlucht wel eens fout kon gaan, dus we hadden de zwembroeken naast de computers en de pufjes en tandenpoetsdingen al in de handbagage gedaan. Dus dat kwam goed uit.



The Strip by night...




Groeten allemaal van Freek en Arjen

3 opmerkingen:

  1. Wat een vooruitziende blik, goed bezig! Veel plezier verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Vanity fair" is een nog erg vriendelijke omschrijving van Vegas ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. "Vanity fair" is een nog erg vriendelijke omschrijving van Vegas ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.