maandag 4 juli 2016

Zondag 3 juli

Gisteren zijn we na de douane op JFK op zoek gegaan naar onze transfer. 


Dat duurde even en vervolgens nog al even voor deze kwam. Dat was een busje die meerdere gasten naar meerdere hotels bracht, vanaf verschillende terminals die JFK heeft. Een leuke ervaring met een pittige chauffeuse die veel van baan veranderde en hield van remmen, invoegen en gas geven. Door Queens en een tunnel naar Manhattan en daar op verschillende punten mensen eruit en uiteindelijk wij bij The Parker Meridien Hotel in Manhattan, vlakbij Central Park.
Daarna inchecken, we hebben nog even wat gegeten en gerelaxt en zijn gaan slapen.


Zondag was Freek al weer vroeg wakker en fris. Ontbijt hebben we niet bijgeboekt gezien de recensies (weinig voor veel) en hebben we bij de Starbucks gedaan, die we vanuit onze kamer op de 7e kunnen zien deze dag.



Na een audio-opname van Tim Keller i.p.v. broeder Hofman, zijn we even gaan zwemmen in de rooftoppool op de 42e verdieping van ons hotel, want dat moest echt eerst gebeuren en niet vanavond of morgen. Gaaf uitzicht over de wolkenkrabbers en Central Park.






Zo gaan we in de stad kijken met de hop-on-hop-of waar we op kunnen en Redeemer Church downtown de 17.00 service bijwonen.











Groeten!
Freek en Arjen

1 opmerking:

  1. Gaaf! Geniet ervan jongens, wel een beetje jaloers hoor ;-)...

    Groetjes,
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.