zondag 10 juli 2016

Grand Canyon

Zaterdag uitgecheckt in Las Vegas na een ontbijtje bij een soort Italiaans bakkerswinkeltje (je hebt keus uit zo'n 10 verschillende restaurants) in dit megahotel met duizenden mensen.


Met onze huur SUV (een witte Hyuandai Tucson automaat met navi, die heb ik nodig :) zijn we zaterdag Las Vegas uitgenavigeerd en richting Grand Canyon gegaan.







Onderweg door wisselende landschappen met rotsen en stenen, bijna woestijn, de karakteristieke rode rotsen van Arizona, Lake Mead en vervolgens een wat droog savanne-achtig landschap en daarna wat droge bossen naar ons Best Western Hotel in Grand Canyon.
We hebben een soort appartementje in een patiobungalow, zoals ze het hier noemen.



Na effe relaxen (dat is: Freek pakt z'n laptop en gaat gamen) zijn we het Grand Canyon park‎ ingegaan.
Gelijk een pas voor alle nationale parken gekocht omdat we ook nog naar Death Valley en Yosemite gaan.











Tegen zonsondergang is het mooiste moment, naast zonsopgang, maar die heeft gezien de timing minder onze voorkeur. Het was echt supermooi, zie de foto's. Freek vond dit 'de mooiste natuur die ik ever gezien heb, ook van Zweden, Noorwegen, Ierland en Frankrijk enzo'.



Groeten van Freek en Arjen

2 opmerkingen:

  1. War is dat mooi zeg!! Geniet ervan. P.S. De datum klopt niet....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier kom ik een beetje in de reisstemming :-) Die hoge gebouwen doen me weinig, dus....Noorwegen maakt straks vast wat goed. Geniet ervan en tot de volgende keer

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.